21. 02. 2014.

"Danas se klinke ..."

Portal Blic Žena nas ponovo nije ostavila na cedilu - kopi-pejstirala je tekst o roditeljima devojke od trinaest godina koja ima aktivan seksualni život. Roditelji su to saznali tako što su špijunirali svoju ćerku i ... kraj teksta. Retka je prilika da pročitate internet komentar i glasno kažete same sebi - u pravu je! - ali meni se to desilo u ovom slučaju. Prvi komentator/ka kaže: "Ovaj tekst zvuci kao prica u tinejdz casopisu sa izmisljenim imenima i bez konkretnih informacija (kako razgovarati/postupiti, savet..)", i kako da se ne složimo sa time. Mislim, ne da smo očekivali nešto drugo od Blic Žene.

Ali, naravno, komentatora ima svakakvih, a ovaj mi je posebno zapao za oko


Na osnovu ovog članka i "ličnog iskustva" ovaj komentator je došao do jedinog mogućeg zaključka - danas se klinke satiru od kurca. I naravno preplašen je mogućnošću da će nekada biti otac jedne od tih takvih klinki. Međutim, strašnija je mogućnost da osoba koja tako razmišlja jednog dana postane otac muškog deteta.

On će svog sina naučiti da je vrednost devojaka i žena usko vezana sa njihovom seksualnom čistotom, da devojke i žene koje praktikuju previše seksa (koja je merna jedinica za količinu seksa?) manje vrede, konačno, naučiće ga da je jedina vrednost devojke ili žene među njenim nogama. Od kada sam pročitala ovaj komentar molim bota* da Sokiran nikad ne dobije sina :D

*ne, nije slovna greška

1 komentar:

  1. Volela bih da jednog dana priredim ediciju Feministički klasici, i tu uvrstim citate iz tvojih tekstova, počevsi sa: On će svog sina naučiti da je vrednost devojaka i žena usko vezana sa njihovom seksualnom čistotom, da devojke i žene koje praktikuju previše seksa (koja je merna jedinica za količinu seksa?) manje vrede, konačno, naučiće ga da je jedina vrednost devojke ili žene među njenim nogama. Od kada sam pročitala ovaj komentar molim bota* da Sokiran nikad ne dobije sina.
    Bravo!!!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...