23. 05. 2012.

Žene - večita tajna

U cilju razotkrivanja najveće tajne na svetu - žene - B92 ŽIVOT je odlučio da odgovori na najtajnovitiji deo te tajne - Zašto žene žele seks? Da li možda žene žele seks zato što seks (1) prija, (2) predstavlja najprijatniji način izražavanja bliskosti sa partnerom ili (3) prija? Vidite, zato imamo B92ŽIVOT; da nas nauči nečemu. U ovom konkretnom članku učimo da žene žele seks zato što:

Muškarci žele a ženama je potrebno...
Da li zaista treba da vam nacrtam
šta to znači?
1. Misle da svi to rade - odnosno žene su povodljiva bića, nesposobne da razumeju sopstvene telesne potrebe.
2. Očekuje vezu sa vama - odnosno žene su manipulativna bića koja znaju da muškarci žele samo seks.
3. Želi da vas isproba - odnosno žene su zla bića koja se poigravaju sa muškarcima. Ovde smo mogli da naučimo i nešto fascinantno "što je seks bolji, lošija je veza" ... Fascinantno.
4. Želi da bude željena - odnosno ženine jedine želje su da prizvede efekat kod drugoga. Ona sama, za sebe, ne želi ništa, čak ni seks. I ovde dolazimo do fantastičnih saznanja "kada se dama koja nije u vezi oseća 'napaljeno' to je često produžetak njene emotivne potrebe za partnerstvom." I vraćamo se na to da žene ne žele seks; čak i kad misle da žele seks, one u stvari žele vezu, a seks je samo deo toga.
5. Smatra da je vaš mozak super-seksi - odnosno telesnost (uključujući i seks) ženama ne znači baš ništa.
6. Suviše je stara da bi imala lošu reputaciju - odnosno, sve što nas je prethodno naučio B92ŽIVOT je bila laž i žene u stvari žele seks, ali ne smeju da ga imaju zbog društvenih normi? Ne, ne... Nalet hormona u menopauzi uzrokuje ovaj nalet želje za seksom, jer kao što smo već utvrdili, ženama seks ništa ne znači.

Željno iščekujemo sledeći članak B92ŽIVOT-a koji će nam pomoći da odgonetnemo najtajnovitiju tajnu - ženu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...